ZTE USA tillkännager Axon prisvärd Android flaggskepp

(ZTE USA), ZTE är en kinesisk telefontillverkare som gör ett allvarligt försök att växa i USA. ZTE USA är faktiskt den fjärde största smartphone tillverkare i USA och den näst största i no-offentlig miljö. Ett par dagar sedan höll de en händelse i New York och meddelade nya ZTE Axon.

ZTE Axon är riktad till konkurrera med de senaste flaggskepp smartphones, men till ett pris på bara $ 449,98. Detta är hundratals mindre än nuvarande iOS och Android flaggskepp.

Telefonen kommer att finnas tillgänglig från så tidigt som 27 juli. Du kan köpa den i blått, guld, och silver. De som förbeställa nu från ZTE webbplats får också en gratis par JBL E13 hörlurar. Amazon, Newegg och eBay kommer också att bära ZTE Axon. Det är en GSM SIM-olåst telefon som fungerar på AT & T, T-Mobile, och andra förbetalda GSM transportörer.

Specifikationer för ZTE Axon omfattar

Den nedslående specifikationen är 32GB integrerad lagring utan microSD minneskort expansion stöd. Då igen, är varannan spec top notch och det är svårt att klaga på $ 450 pris.

(ZTE USA), denna webbplats har en praktisk förhandsvisning av ZTE Axon Pro. Vi bör få en att granska nästa vecka och kommer att publicera våra erfarenheter snart.

Den bakre dubbla kamerans inställningar liknar vad HTC hade på M8. På ZTE Axon är detta arrangemang som syftar till att fånga djup samtidigt påskynda fokus och slutartid.

ZTE är också att främja ljudkvaliteten på Axon med de två dedikerade ljud styrkretsar och dubbla mikrofoner för att fånga ljud i dina videoklipp.

Om ett par veckor kommer vi att se nästa OnePlus telefon som kommer att konkurrera direkt med ZTE Axon till lägre pris. Det är fantastiskt att se värde flaggskepp som erbjuds upp och det gör det svårare för mig att personligen skal ut en annan $ 900 + för nästa iPhone.

Android 5.1.1 operativsystem, 2,0 GHz Qualcomm Snapdragon 810 okta-core processor, 4 GB RAM, 32 GB inbyggd lagring, 5,5 tum 2560×1140 Gorilla Glass 3 display, 13 megapixel / 2 megapixel dubbla objektiv bakre kamera och 8 megapixel fronten mot kameran, 3000 mAh icke-utbytbart batteri med snabbladdning 2.0-stöd, 802,11 ac / b / g / n WiFi och Blueooth 4,0; Dimensioner 154 x 75 x 9,3 mm och 175 gram

ZTE siktar på tredje plats i amerikanska smartphone transporter av 2017, Hands-on: Underhåll, informera och få kontakt med AT & T ZTE Spro 2 Smart projektor, ZTE: s fokus på moln och stora uppgifter ökar Q1 vinst

 webbplatsen ZTE täckning

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning

Nu kan du köpa ett USB-minne som förstör allt i sin väg

iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, iPhone, Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning, hårdvara, Nu kan du köpa ett USB-minne som förstör allt i sin väg, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner