ZTE unsheathes sub- $ 250 full metal Blade V7, Blade V7 Lite

ZTE Blade V7 har en böjd kant glasskärm och drivs av en MediaTek MT6753.

Kinas ZTE har meddelat 5,2-tums skärm Blade V7 och en något mindre fem-tums Blade V7 Lite.

De två nya fullmetallsmartphones i ZTE Blade familj kommer att börja säljas på utvalda marknader under sommaren.

Blade V7 har en böjd kant glasskärm och enligt ZTE, har en 78,2 procent skärm till kroppen förhållande.

En pågående US House utredning kinesiska telekomjättarna Huawei och ZTE fortsätter att röra. Huawei tror påståenden är helt enkelt: “. Påståenden bygger på anklagelser”

Enheten drivs av en MediaTek MT6753 processor med 2GB RAM och 16 GB ombord lagring. Den har även en reversibel typ C USB-port, en 13-megapixel huvudkameran och fem-megapixel fram shooter. Blad V7 levereras med en 2,500mAh batteri.

Smartphone kommer att finnas tillgänglig i Tyskland, Spanien, Sydafrika, Etiopien och Mexiko till sommaren.

Blad V7 för Kina har väsentligt olika specifikationer, inklusive en 4,140mAh batteri, som stöder Qualcomms senaste snabbladdning funktion. Det är också kör en åtta-core processor och kommer att använda Qualcomms Snapdragon 617 med 3GB RAM och 32 GB ombord lagring. Det använder en näthinnan skanner för autentisering.

ZTE har ännu inte släppa fullständiga specifikationer för Blade V7 Lite, utom att säga att det kommer att ha en fem-tums skärm och kommer med en fingeravtrycksläsare. Ta en cue från Googles Nexus 6P är sensorn placerad på baksidan under huvudkameralinsen.

ZTE tack 4G infrastruktur för 100b yuan inkomster, ZTE tillkännager 64GB Axon Pro och $ 330 Axon Android smartphones för USA-marknaden, ZTE lyfter locket på Axon mini Android smartphone prissättning och specifikationer

Smartphones, USA: s regering: Sluta använda Samsung Galaxy Note 7 just nu, Apple, Mycket prisvärt: Best Buy säljer ursprungliga Apple Watch för bara $ 189, Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Denna enhet kommer att lanseras först i Ryssland och sedan kommer att finnas tillgängliga i Mexiko, Spanien, Tyskland och Thailand till våren, enligt ZTE.

ZTE oförpackade den nya kniven enheter som det beskrivs ambitioner att sälja 60 miljoner till 70 miljoner smartphones under 2016, med en ZTE verkställande berättar Reuters på Mobile World Congress att den inriktning försäljningstillväxt under 2015 på mellan sju procent och 20 procent.

ZTE verkställande sade Blade V7 skulle sälja för cirka € 250 ($ 275), medan Lite skulle kosta mellan 150 € och 200 €.

Företaget intensifierar ansträngningarna för att höja profilen för sitt varumärke, tillkännager en ny sponsor Sevilla Football Club. ZTE sade att det planerar att ha 80.000 butiker över hela EMEA och APAC i slutet av året.

USA: s regering: Sluta använda Samsung Galaxy Note 7 just nu

Mycket prisvärt: Best Buy säljer ursprungliga Apple Watch för bara $ 189

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

ZTE