ZTE öppnar rösta för sin crowdsourced enhet, meddelar Axon 7 Mini

Röstar för ZTE Project CSX är nu öppen, meddelade bolaget på IFA-mässan i Berlin på torsdag.

Project Crowd Källa X (CSX) är ett ambitiöst initiativ från den kinesiska telefontillverkaren för att samla in har idéer och motiv från konsumenter för en enhet bolaget kommer att tillverka och sälja i 2017.

Problemet kommer till industrin produktifiering.

Under inlämnande fasen var uppemot 400 idéer in i Z-gemenskapen forum.

Röstning öppnade torsdag och avslutas den 10 september När röstningen stänger, kommer ZTE granska de 20 inlagor. Interna och externa domare kommer sedan plocka och tillkännage de tre sista idéerna den 12 september.

Idéer sträcker sig från en smartphone utrustad med en fingeravtryckssensor som fungerar som en styrplatta till en smartphone som levereras med Ubuntu Touch förinstallerat, eller om köparen så önskar, inget operativsystem alls.

Modulära förslag telefon som liknar vad vi har sett nyligen från LG och Lenovos Motorola division är ett vanligt tema i forumet.

Du kan rösta – så många gånger du vill – i Z-gemenskapen forum här.

ZTE presenterade också Axon 7 Mini på IFA, ett billigare och mindre utrustad version av sin $ 399 Axon 7 smartphone.

Läs detta

Qualcomm Snapdragon 617 processor, 5,2-tums 1080×1920 AMOLED-skärm, Android Marshmallow 6,0, 32GB lagring, 3GB RAM, Batteri: 2705 mAh batteri med snabbladdning 2.0-stöd, 16 megapixel bakre kamera, 8 megapixel framsidan kamera

Rörlighet, $ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå; telekom;? Reliance Jio rocks indiska telekom med data och fri röst billiga, rörlighet, Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig, Smartphones, iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell

Specifikationer för Axon 7 Mini inkluderar

Den Axon 7 Mini kommer att börja levereras i Ryssland, Tyskland, Spanien, Polen, Japan, Australien, Indien och Saudiarabien i slutet av september, kostar € 299 ($ ​​334).

Prissättning och tillgänglighet för USA kommer att meddelas närmare Axon 7 Mini lanseringsdatum, som för närvarande för det fjärde kvartalet.

$ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå

? Reliance Jio rocks indiska telekom med data och fri röst billiga

Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig

iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell