Unisys hastigheter regeringens Googles moln migreringar

Som Unisys sveper upp sitt fjärde stora migrationen till Google Apps för den federala regeringen, chef för integratör molnföretagstjänster praktiken har denna iakttagelse: det finns inget sådant som en vanilj driftsättning.

“Det finns inte en miljö som vi har sett där vi inte har haft att göra ett visst mått av systemintegration”, säger Steve Kousen, vice vd för moln e-post och samarbetstjänster, Unisys.

Integratorn senaste projekt, en 4500-sits migration för Riksarkivet och Record Administration, är ett bra exempel. Genomförandet inblandade uppdaterade myndighetens e-post och samarbetsverktyg, men det fanns en twist: det också integrerat Google miljö med ett moln arkivering och dokumenthantering service från ZL Technologies. Och det ryms ExchangeMyMail.com, en tjänst för att utvidga ansökningar till BlackBerry.

Vad gjorde arkiv integration särskilt knepigt var att se till att strikta säkerhetsparametrarna upprätthölls för poster samtidigt som statligt anställda att göra mycket mer med digitala register, sade Kousen. “Som en systemintegratör, vi gillar den här sortens utmaningar”, sade han.

Bortsett från National Archives projektet har Unisys lyckats massiva moln migration för US Department of Energy, för National Oceanic and Atmospheric Agency, och för General Services Administration.

Unisys iscensätter sina moln migreringar i tre olika faser.

I den första vågen arbetar integratör med cirka 100 handplockade, tekniskt kunniga användare under cirka tre veckor för att testa användarvänlighet parametrar och eliminera uppenbara fel. I den andra vågen, är 10 procent av en byrå arbetskraft läggas – vanligtvis early adopters, som representerar alla divisioner en byrå från administration till anställda högstadie. Sedan, efter flera veckor, är resten av de anställda tillsätts, efter att de flesta av de stora slag har tagits fram.

Du kan inte overcommunicate för användarna vad som kommer ner gädda, “sade Kousen.” Du ständigt behov av att tala om för dem vad som kommer, vad som just hänt och var de kan få hjälp.

Cloud mjukvarutillverkaren Coupa filer för $ 75.000.000 IPO

Cloud computing växer upp, en API på en gång

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet

Moln, moln mjukvarutillverkaren Coupa filer för $ 75.000.000 IPO, moln, Cloud computing växer upp, en API åt gången, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Cloud, Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet