Typo tangentbord för iPad Air: Best yet, med nya lägre pris (översyn) Review

Stavfel har regelbundet fått goda recensioner på nätet, men de har alltid tagit problem med det höga priset på $ 190. Detta pris höll mig från att köpa en, men när jag upptäckte nyligen priset hade sjunkit till $ 150 Jag tryckte av.

Det finns bara en modell av Typo och det fungerar med både iPad Air och iPad Air 2. Jag använder den med det senare, och att göra den tunnare iPad Air 2 passa väl i det fall du bifoga fyra gummifötter på insidan av locket . Detta var lätt att göra eftersom det finns indragna platser för fötterna som tydligt markera var de går. Väl ansluten iPad Air 2 passar perfekt i lådans lock.

Det finns två stycken till Typo: iPad fallet och tangentbordet. Fallet är gjord av ett gummiliknande material som känns bra i handen, med en aluminium cykelställ på baksidan. Det tillför lite tjocklek iPad Air 2. cykelställ fungerar inte som de på de flesta tabletter, utan den bildar en bas som är placerad bakom tangentbordet.

Fallet fäster magnetiskt till tangentbordet men kan användas ensamt för tablett arbete. Det är lätt att ansluta och avlägsna iPadfallet från tangentbordet. Den cykelställ basen stöder en rad betraktningsvinklar med och utan tangentbord.

Gångjärnet känns robust, liksom hela fallet. Det är uppenbart att material av hög kvalitet användes för att göra den Typo och att verkstads avrättades väl. Det är en premiumprodukt runt.

Stavfel tangentbordet är en fröjd att skriva på grund av att de normalstora tangenter används. De är grunda nycklar men med en solid känsla och med bra feedback. Jag kan skriva så fort på Typo tangentbord som på många bärbara datorer. Den justerbara betraktningsvinkel passar nästan alla miljöer, och eftersom cykelställ bildar en bas bakom tangentbordet kan användas i knät. Tangenterna är inte bakgrundsbelyst, som kan vara en mycket-breaker för vissa.

Lika bra som det är att ha fullstora tangenter, är detta inte utan kompromisser som vissa tangenter måste flyttas till icke-standardiserade platser. Det mest anmärkningsvärda är semikolon / kolon som är till höger om mellanslagstangenten. Detta tog några få användas till, men i en kort tid var jag hantera förändring.

I den översta raden av tangenter är iOS kontrollknappar, inklusive mediakontroller, en hemknappen och en batterinyckel. De senare omröstningar batteriet för återstående livslängd, som stavfel påståenden bör vara ett år.

Det finns tre vita lysdioder som indikerar batteriets livslängd, och som också blinkar vid laddning av enheten. En strömbrytare är på höger sida av tangentbordet tillsammans med en Bluetooth-anslutning trigger. Enheten går in i standby efter några minuters inaktivitet så att strömbrytaren kan förbli på det mesta.

Det grundläggande

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skador, $ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå;? Googles DeepMind hävdar viktig milstolpe i tillverkningsmaskiner tala som människor

Top 9 tangentbord för iPad Air händerna på (jan 2015), 5 bästa mobila tangentbord för Windows, iOS och Android (juli 2015), ZAGG Robust bok för iPad Air 2: Skydds och mångsidig (recension), Logi BLOK Skydds Keyboard Case: Något robust, mycket produktiv (översyn)

Eftersom iPad kan lösgöras från tangentbordet för tablett användning, kan det också tas bort för att använda tabletten längre tillbaka från tangentbordet. Det är skönheten i Typo, det är mycket mångsidig.

Även med de frågor som noteras är Typo Keyboard bästa tangentbord fall jag har använt med iPad Air 2. De primära kriterierna för ett tangentbord fall är skrivkänsla, och detta är utmärkt på grund av de stora tangenter.

Microsoft pigg, först ta: Skapa engagerande innehåll på din smartphone

Xplore Xslate D10, först ta: En tuff Android tablett för krävande miljöer

Kobo Aura ONE, först ta: Storbilds-e-läsare med 8 GB lagringsutrymme

Getac S410, först ta: En tuff, utomhus vänliga 14-tums bärbar dator

Allt om tangentbordet

Slutsats