Telstra, Vodafone släpper iPhone 5S, prissättning 5C

Inför; fredag ​​lanseringen av nya iPhones 5S och 5C i Australien, Telstra och Vodafone har släppt sina post-paid prissättning planer för kunder som vill registrera sig för 12- eller 24-månaders kontrakt.

Den, iPhone 5S, kommer i guld, silver, och “rymd grå” färger, en 4-tums skärm som iPhone 5, en 64-bitars A7 chip, en fingeravtrycksläsare, 10 timmars long-term evolution (LTE) surfar eller 3G taltid, en 8-megapixelkamera, och den efterlängtade iOS 7 operativsystem.

Den, iPhone 5C, är Apples produkt som syftar till den nedre delen av smartphone marknaden, men är fortfarande ganska dyrt på egen hand. Den levereras med en polykarbonat stöd i grönt, grått, ljusblå, persika och gult. Den har en 4-tums skärm, en A6 chip, en 8-megapixelkamera, och iOS 7.

IPhones 5S och 5C kan köpas direkt. 5S finns i tre storlekar, 16GB, 32GB och 64GB, kostar AU $ 869, $ 999, och AU $ 1129, respektive, medan 5C kommer i 16GB och 32GB storlekar kostar AU $ 739 och AU $ 869, respektive, för att köpa direkt .

För de kunder som vill gå på planer, Telstra har fyra 24-månaders planer för varje 5S och 5C brutit sig in Small, Medium, Large och Extra Large

Small levereras med AU $ 600 värde av samtal, obegränsad texter, och 1 GB data per månad

Mediet kommer med AU $ 800 värde av samtal, obegränsad texter, och 1,5 GB data per månad

Large levereras med AU $ 900 i samtals värde med obegränsad texter, och 2 GB data per månad

Den extra stora levereras med obegränsade lokala samtal och texter, och 3 GB data per månad.

Baserat på priserna för de, iPhone 5 planer, att Telstra tog först på marknaden förra året har Telstra höjt priset för 5S i vissa fall med så mycket som AU $ 13 per månad.

Kunder som registrerar sig med Vodafone kommer att kunna få de iPhones 5S eller 5C på de nya, röda planer, på antingen 12- eller 24-månaders planer, som var och en obegränsad nationella samtal och texter, där den enda skillnaden mellan de planer är uppgifter begränsar kunden får varje månad. Priserna som visas är för 24-månaders planer och 12-månaders planer, respektive.

Optus har sagt att det kommer att tillkännage sin prissättning senare i veckan. Optus dotterbolag Virgin Mobile har också ännu inte tillkännage sin prissättning.

Small levereras med AU $ 600 värde av samtal, obegränsad texter, och 1 GB data per månad, Mediet kommer med AU $ 800 värde av samtal, obegränsad texter, och 1,5 GB data per månad, den stora kommer med AU $ 900 i samtals värde med obegränsad texter, och 2 GB data per månad, The extra Large levereras med obegränsade lokala samtal och texter, och 3 GB data per månad.

Telstra

Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien, telekom, Chorus meddelar gigabit-hastighet bredband över Nya Zeeland, telekom, Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät test, telekom;? Reliance Jio rocks indiska telekom med billig uppgifter och gratis röst

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

Chorus meddelar gigabit-hastighet bredband över Nya Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet

? Reliance Jio rocks indiska telekom med data och fri röst billiga

Vodafone