Studie: Företag möter fortfarande problem programlicenser

En studie har funnit att företagen är att hitta programvara licensiering ett problem att hantera i Sarbanes-Oxley eran, där 72 procent av de tillfrågade fortfarande inte övervaka sina licenser eller bara göra det manuellt.

Sponsras av Software & Information Industry Association (SIIA), centraliserad elektronisk Licensing User Group (CELUG) och programvaruleverantörer Macrovision, spårar den årliga undersökning programvara prissättning och licensiering trender. Cirka 500 mjukvaruindustrin befattningshavare tillfrågade för studien.

Undersökningen bekräftar att företagen tycker att det är en utmaning att se till att de är i överensstämmelse med avtal programvarulicens, efter ökande tryck för att ta itu med inflödet av regleringar såsom Sarbanes-Oxley Act.

Några viktiga resultat från den nya studien omfattar

Video: 3 tips för att anställa Millennials

Den största hemligheten i social: Brand samhällen finns överallt

Den smutsigaste lilla hemlighet om stora uppgifter: Jobb

Att bygga en smartare robot med djup lärande och nya algoritmer

SMB, Video: 3 tips för att anställa Millennials, Enterprise Software, den största hemligheten i social: Brand samhällen finns överallt, stora datamängder, de smutsigaste lilla hemlighet om stora uppgifter: Jobb, Robotics, bygga en smartare robot med djup lärande och nya algoritmer