Spåra din dagliga verksamhet i stil med den nya Garmin Vivomove

Medan jag personligen gillar idrotts min stora Garmin Fenix ​​3 HR på kontoret, det finns en marknad för den som söker en mer subtil strategi för daglig verksamhet spårning. Garmin meddelade bara nya Vivomove som ser mer ut som en traditionell klocka, och samtidigt ge alla de stora Garmin Connect 24/7 aktivitet spårning funktioner som finns på Garmins andra band.

Garmin Vivomove börjar på $ 149,99 för sporten modell med silikonband med alternativ för läderband ($ 199,99) och rostfritt stål watch konstruktion ($ 299,99). Den Vivomove har en traditionell rund klocka utseende och kommer sannolikt att misstas för en vanlig klocka när du bär den med ditt företag klädsel på kontoret.

Den Vivomove drivs av en CR2025 knappcellsbatteri för att ge dig en beräknad ett år batteritid. Under alla mina år av tester wearables, är denna typ av batteritid för att hålla enheten på handleden och ut ur lådan.

Den nya enheten är inte konstruerad för att fånga alla data från en GPS-sport klocka, men kommer att följa stegen och sova automatiskt. Urtavlan har en subtil steg disk bar och signaturen Garmin röda drag bar på vardera sidan av ansiktet, under klockan armarna. Det är vattentät till 5 ATM, men detta uppenbarligen inte gäller för läderband.

Du kan synkronisera till den utmärkta Garmin Connect smartphone ansökan via Bluetooth där framsteg, mål, insikter, och mer tillhandahålls. Genom Garmin Connect kan du utmana dina vänner och hålla ett öga på leaderboarden också.

Som Ray Maker anteckningar i sin detaljerade praktisk artikeln, om du använder Vivomove för din aktivitet spårning och en Garmin GPS klocka för körning spårning du kan bara ha stegen från en av enheterna räknas din dagliga framsteg. Garmin behöver åtgärda problemet. Fitbit stöder användning av flera enheter vid olika tidpunkter för att konsolidera data så att vi vet att det kan göras.

denna webbplats hade möjlighet att tillbringa tid med den nya klockan.

Mycket prisvärt: Best Buy säljer ursprungliga Apple Watch för bara $ 189

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

Apple, Mycket prisvärt: Best Buy säljer ursprungliga Apple Watch för bara $ 189, Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod, iPhone, här vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone