Sony avslöjar handflata videokamera

SINGAPORE – Sony har presenterat vad den påstår är världens, minsta nätverk digital videokamera, mäta längden på en handdator och väger mindre än 11 ​​uns.

Kallad DCR-IP7E Network Handycam IP (Bild Portal), det; kommer kameran att finnas tillgänglig i butiker över hela Asien i november för, $ 1720 (2999 Singapore dollar).

Enheten tillåter videoentusiaster att surfa på webben och skicka e-post med videobilagor när den används med en kompatibel Bluetooth-aktiverad mobiltelefon eller Sonys Bluetooth 56kbsp modemadapter.

Kameran kan hålla upp till 50 e-postmeddelanden och adresser separat. Enheten accepterar JPEG, TIFF och MPEG bilagor, som automatiskt lagras på Sony Memory Stick när de tas emot som e-post.

Handycam levereras med en 2,5-tums flytande kristaller display sökare. Den har en USB-anslutning för video nedladdningar till persondatorer, samt FireWire-kablar för tvåvägskommunikation mellan videokameran och en TV eller dator. Den fungerar också som en kamera för att spela in digitala stillbilder. –Reuben Lee, Särskilda till webbplatsen News

TPG gäller att delta i Singapore mobil auktion spektrum

VPN förbjuda att skydda upphovsrätten diskriminerande, kommer att driva användare under jord

Självdrivande taxi att erbjuda gratis åkning i Singapore

Singapore öppnar lab för fintech experiment

Telekomföretag, TPG gäller att delta i Singapore mobil auktion spektrum, säkerhet, VPN förbud för att skydda upphovsrätten diskriminerande, kommer att driva användare under jord, innovation, Själv köra taxi att erbjuda gratis åkning i Singapore, Banking, Singapore öppnar lab för fintech experiment