Service hjälper småföretag att bygga synlighet för marknadsföring innehåll

Små företag med en aktiv blogging kampanj eller massor av marknadsföring broschyrer och vitböcker att främja kanske vill överväga en ny molntjänst från New York-baserade Outbrain som kan bidra till att öka synligheten för deras innehåll.

Den Amplify tjänsten svikit företag lämna sitt innehåll (t.ex. ett blogginlägg eller en fallstudie) till innehållsmässigt relevanta premium utgivarwebbplatser, där det verkar som en redaktionell rekommendation. Den minsta kampanj för dessa betalda rekommendationer är $ 10 per dag, enligt information på bolagets webbplats.

Erbjudandet föddes ur Outbrain sofistikerade innehåll rekommendation tjänsten – används av bland andra CNN, Fox News, Hearst och Rolling Stone magazine. Dessa förlag använda motorn för att säkerställa att deras innehåll dyker upp på bloggar eller nya platser som täcker liknande ämnen, eller de moln användas internt för att tjäna upp ytterligare artiklar på en webbplats som kan relateras till en som en besökare läser. Rekommendationerna är kontextuella, så att de hänför sig till den ursprungliga källan till innehållet.

Företag stora och små förstår vikten av innehåll marknadsföring – oavsett om det är ett Fortune 500 publicera ett vitt papper eller en restaurang utforma en stor översyn från en lokal tidning och hänga den i deras fönster “, säger Yaron Galai, grundare och VD för Outbrain. “Outbrain Amplify kan marknadsförare att realisera det fulla värdet av deras innehåll genom att utsätta den för att fängsla publiken på några av de bästa förlagen i världen.

Amplify var beta-testats av ett antal små företag, inklusive Swanson Health Products, som säljer rabatt vitaminer, kosttillskott och örter.

Tjänsten bidragit till att öka den tid besökarna tillbringade på Swanson hälsa blogg med upp till 24%, medan nästan en fördubbling av antalet remisser till nya besökare, enligt en Outbrain fallstudie.

GoDaddy köper WordPress verktyg ManageWP

Video: 3 ovärderliga tips från kända tech entreprenörer

Video: 3 tips för att anställa Millennials

Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: Betala för att spela

SMB, GoDaddy köper WordPress verktyg ManageWP, SMB, Video: 3 ovärderliga tips från kända tech entreprenörer, SMB, Video: 3 tips för att anställa Millennials, Enterprise Software, Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: betala för att spela