SellSimple hjälper till att sälja ditt skräp via flera mötesplatser

SellSimple är en ny webbplats och iOS-app (gratis, App Store) som tillåter dig att lista dina objekt till salu på flera populära marknadsplatser och sociala nätverk samtidigt från din iPhone – i mindre än en minut. Efter att ha ställt upp ett konto, det är bara materia av knäppa några bilder av din, hm, “skatt” in en beskrivning och välja ett fraktpris och / eller lokal pickup alternativ.

Din produkt omedelbart noterat på SellSimple.com marknaden och du har möjlighet att också lista in på: eBay, Etsy, Craigslist, Facebook, Twitter och dela den via SMS och / eller e-post. Jag fick en fråga om en testartikel jag postat i går kväll via push-meddelande på min iPhone ungefär en minut efter att publicera den. Jag har ännu inte provat tvär publicera samma objekt till flera tjänster, men appen har förvisso en stor potential för att förenkla vad som kan vara en dauntiing uppgift.

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

$ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå

Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skada

Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod, mobilitet, $ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå, iPhone, Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skada