Scan papper till molnet med skannern eller mobilapp

OK, så uppenbarligen många av er har utmaningar att hålla dina kontakter i ordning, särskilt att få pappersversioner hanteras, eftersom min senaste inlägg om tjänster för att hjälpa till med denna uppgift, 8 mobilappar för att hantera visitkort, fortsätter att generera en hälsosam mängd läsare trafik .

Med detta i åtanke, ville jag varna dig allt om en ny lösning från Document Capture Technologies som är avsedda för små och medelstora företag (SMB) i hopp om att pressa ut papper från sina processer – för antingen miljö- eller kostnadsskäl (eller, mayhaps , båda).

Produkten, som kallas SimpleScan, bygger på en mobil skanner som omvandlar pappers (kvitton och sådant) till digitala bilder eller en mobil app som förvandlar din smartphone till en.

I stället för att lämna in de skannade dokument eller bilder till datorn, men du kan centralisera lagring och skicka dem till många av moln lagring eller dokumenttjänster som i stor utsträckning används av mindre företag idag för att förenkla samarbete och dokumentdelning. De som är tippad som anslutnings redo och med den här utgåvan inkluderar Box, intygar, Dropbox, Expensify, Evernote eller Google Drive. Du kan hantera över flera tjänster via SimpleScan Connect webbtjänst.

För närvarande premiumtjänst ($ 5 per månad) omfattar ett antal alternativ, inklusive ett obegränsat antal sökningar. Det kommer så småningom att stödja import av upp till 30 visitkort per månad, även om den här funktionen inte stöds för närvarande.

Document Capture säljer två typer av skannrar för att gå tillsammans med sin tjänst: prissättning är $ 159 för simplex hårdvara eller $ 199 för duplex hårdvara som stöder dubbelsidiga flöden.

Den fria mobil applikation för att fånga bilder fungerar på antingen Android eller Apple iOS-enheter.

Förresten, för mer information om den till synes eviga papperslösa kontoret argument, bör du kolla in argumenten i, senaste stora debatten, om detta ämne här på hemsidan.

GoDaddy köper WordPress verktyg ManageWP

Video: 3 ovärderliga tips från kända tech entreprenörer

Video: 3 tips för att anställa Millennials

Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: Betala för att spela

SMB, GoDaddy köper WordPress verktyg ManageWP, SMB, Video: 3 ovärderliga tips från kända tech entreprenörer, SMB, Video: 3 tips för att anställa Millennials, Enterprise Software, Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: betala för att spela