SAP vill förbättra användar engagemang insikt med on-demand tillvägagångssätt

SAP har infört en ny metod för att erbjuda realtid insikt och “bryta ner barriärer” för att förstå användarnas engagemang med en on-demand tillvägagångssätt.

Meddelade mitt i SAP BusinessObjects User Conference i Orlando den här veckan, är SAP Enterprise Performance Management Ondemand plattform byggd på SAP HANA ansökan moln samt andra mobila och i minneslösningar för att erbjuda realtid insikter från någonstans för att kunna att ställa om strategier on-the-fly. Som inkluderar stöd från iPad till add-ins för Microsoft Office.

Den on-demand elementet är avsedd att sänka den totala ägandekostnaden, eftersom det skulle minska den tid som tidigare krävdes för att implementera och underhålla nya applikationer som integreras med befintliga på premissen system.

SAP har tillagt att användningen av molnbaserade program också skulle skära ned på direkta kostnader på grund av affärssystem leverantör erbjuder möjlighet att prenumerera på pay-as-you-go programvara levereras som en tjänst.

Några av de ursprungliga riktade program som kommer att finnas med lösningen fokus på projektering och kostnadsanalys.

Till exempel, i realtid vinst och förlust analysrapporter innehålla detaljerad information om fördelning av kostnader baserat på resursförbrukning, medan kapital projektering erbjuder chefer och finansiella experter med en större bild av budgeten och eventuella konsekvenser av olika investeringar.

SAP är lovande för att lägga till mer riktade program i framtiden på en frekvent basis. Företaget klara Ondemand-lösning är bjudet att vara kompatibel med befintliga installerade SAP-lösningar för affärsplanering och performance management.

Undersökning säger SAP HANA ger besparingar, och det är förmodligen sant

SAP lanserar HANA skyddad version av Business Warehouse

Vinnarna tillkännages för SAP HANA Innovation Award

SAP investerar i Vivanda, en digitaliserings mat, stora databolaget

Stora datamängder, Undersökning säger SAP HANA ger besparingar, och det är förmodligen sant, stora datamängder, SAP lanserar HANA skyddad version av Business Warehouse, SAP, Vinnarna tillkännages för SAP HANA Innovation Award, stora datamängder, SAP investerar i Vivanda, en digitaliserings mat, stora databolaget