SAP-partner bygger upp moln praktiken

Om ditt företag är starkt beroende av SAP-lösningar men funderar på att flytta en del av det in i molnet för mer flexibilitet eller att sänka förvaltningskostnaderna infrastruktur, är molntjänster uppdelningen av Integrator Wharfedale Technologies värt att utreda.

Wharfedale grundades 2000 och är baserat i Lawrenceville, NJ, har specialiserat sig på SAP-applikationer för både företag konton och medelstora företag – det har varit en partner sedan 2007 och var en av de första SAP-partners att flytta sin teknik till fullo virtualiserade SAP-miljöer. Några av kunderna räknas upp på sin webbplats inkluderar Blue Cross Blue Shield, Callaway Golf, Chicos och Columbia Sportswear, även om dessa inte nödvändigtvis företag som använder Wharfedale molntjänster.

Integratorn lanserade sin specialiserade molntjänster portfölj under 2011, med fokus på den operativa förvaltningen av SAP-applikationer som värd i molnmiljöer, vilket är vettigt med tanke på dess bakgrund. Den har två huvudsakliga erbjudanden: Enterprise Cloud för komplexa miljöer och stora installationer, och Express Cloud för mindre företag som försöker etablera proof-of-concept eller sandbox miljöer där de kan testa molnapplikationer.

Hittills Wharfe – som är SAP-certifierad både Cloud och Hosting Services – har genomfört mer än 12 företag migreringar till sin privata moln infrastruktur, som man kallar WFT Cloud.

Vanligtvis ligger miljön i kundens egna datacenter, men det är elastisk nog att hantera ansökningar om ytterligare kapacitet på efterfrågan. WFT Cloud tillvägagångssätt stöder alla SAP-applikationer, inklusive HANA. Wharfedale andra partners för detta erbjudande inkluderar leverantörer som arbetar med VCE konvergerade strategi infrastruktur: Cisco, EMC och VMware. Det är också i linje med Terremark och Xtium.

Wharfedale touts kostnadsbesparingar som den stora anledningen till sina kunder att tänka moln: det uppskattar att det kan hjälpa större kunder spara mellan 30 procent till 40 procent på sina SAP-applikationer genom att flytta dem till en molnmiljö som hanteras på lokaler. Företaget erbjuder också ett “moln sammanläggning lösning” som gör det möjligt för företag att använda flera molninfrastrukturtjänster att vara värd för sina olika SAP-applikationer.

Cloud mjukvarutillverkaren Coupa filer för $ 75.000.000 IPO

Cloud computing växer upp, en API på en gång

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet

Moln, moln mjukvarutillverkaren Coupa filer för $ 75.000.000 IPO, moln, Cloud computing växer upp, en API åt gången, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Cloud, Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet