Sänk volymen! FCC godkänner nya regler för att tyst bullrig TV-reklam

När du inte snabbspolning framåt genom reklamfilmer under visar inspelade på din DVR, kanske du har märkt att vissa irriterande annonser försöker spränga in i hjärnan genom att vara 10 decibel högre än showen du tittar på. Tack vare FCC, kommer du inte längre att förvränga för fjärrkontrollen för att snabbt sänka volymen.

I vad som bara kan kallas en jul mirakel, uppdraget var faktiskt enhälligt (för en gångs skull) i sitt stöd för nya regler som kommer att göra kabeloperatörer och tv-stationer säkerställa att reklam inte är högre än det program du tittar på. De nya reglerna följer Congressional åtgärder förra året som gav FCC befogenhet att skapa regler. Om du får din tjänst från en mindre kabeloperatör, kan ett högt kommersiellt slinka igenom, men eftersom det kommer att krävas för att göra färre kontroller än de stora pojkarna.

Det enda dåliga nyheter (utom kanske desperata annonsörer) är att de nya reglerna inte kommer att träda i kraft förrän i december. Så vi måste uthärda ytterligare 12 månader av öron splittring annonser, men nästa år TV-tittare kommer att få en söt semester gåva.

[Via The Wall Street Journal]

Mycket prisvärt: Best Buy säljer ursprungliga Apple Watch för bara $ 189

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

Apple, Mycket prisvärt: Best Buy säljer ursprungliga Apple Watch för bara $ 189, Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod, iPhone, här vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone