Samsung Galaxy Note 8,0: Kan det domstol BYOD kärlek?

Särskild rapport: Bring din egen enhet fenomen omforma det sätt det köps, hanteras levereras och säkrade. Vi tittar på vad det innebär, hur man hanterar det, och där det händer i framtiden.

Samsungs Galaxy Note 8,0 levereras med en $ 399 prislapp och en stor satsning som har för de anställdas produktivitet kommer att göra det en föra din egen enhet favorit.

Recensioner på Galaxy Note 8,0 är lite blandat. denna webbplats knackade priset och tillade

Den $ 399 Priset är mycket för en liten tablett, oavsett dess egenskaper. Det är inte så tunn eller lätt som iPad Mini, och vissa människor kommer inte att uppskatta den mycket mättade utseendet på OS. Även dess ansikte knappar ibland komma i vägen och det finns enstaka prestanda hänger … Samsung Galaxy Note 8 är en fantastisk tablett med en verkligt användbar penna, men det är inte värt $ 400 om du inte är en artist eller föredrar penninmatning.

Fair enough, men att höra Samsung berätta det, Galaxy Note 8,0, i grund och botten en medelstor tablett, har arbetsfunktioner som betyder utanför bolagets SAFE och Knox teknik.

Samsung svartabörshajar följande arbetsfunktioner

Målet för Samsung är uppenbar: fatta sina konsumentsmartphones och surfplattor och ger bara tillräckligt godsaker företag att vara arbetsplats vänlig. Samsung bredd sina enheter till två målgrupper: konsument- och företags.

Vad är oklart är om denna meddelanden kommer att fungera. I vissa avseenden, Samsung ser nästan ut som det försöker alltför hårt till domstol företaget. Det är inte som Apple är så uppenbar om inhämtar föra din egen enhet kärlek.

Om företag gjorde tablett köpa kanske en $ 399 prislapp inte skulle vara så illa. Men Samsung behöver arbetstagare att evangelisera sina produkter. Till anställda, som kanske inte till fullo uppskattar fungerar vänliga funktioner, prisfrågor. Med andra ord, not Galaxy 8,0 kan komma i alltför hög.

Mer

Recension: Romoss bärbara laddstationen för företag som vill glädja sina kunder

BYOD användare: Bråka inte med iOS 10 eller Android Nougat betas

. Äkta PC-liknande multitasking “så att användarna kan använda två program i flera fönster Funktionen Multi Fönstret stöder 20 program,. Air View, en förhandsvisning av innehåll när du håller S Pen ovanför skärmen,. Polaris Office för att redigera dokument .; fantastisk Observera en antecknings ansökan,. Group Play att samarbeta med medarbetare.

Kan vi få en bättre, mer effektiv digital arbetsplats?

Chromebook är den nya “det bara fungerar” plattform

Samsung bidrar till programvaru kotletter, arbetar med Mozilla på webbläsarmotorn, Samsung kranar Absolute Software för mobil säkerhet på Knox, Galaxy S4; Snart: Samsung Phone-plattformen, Samsungs “high-end” Tizen smartphone beror månader, Samsung Galaxy S 4 : Flytta längre bort från Android, Samsung Galaxy S4 lansering gör Googles Nexus smartphones mer kritisk, Galaxy S4: Samsungs så långt fram i Android ras, bör det börja oroa, Samsung och Android: nästa Wintel eller avsedda för skilsmässa?

Rörlighet, Review: Romoss bärbara laddstationen för företag som vill glädja sina kunder, Bring Your Own Device, BYOD användare: Bråka inte med iOS 10 eller Android Nougat betas, Cloud, kan vi uppnå en bättre, mer effektiv digital arbetsplats? , hårdvara, Chromebook är den nya “det bara fungerar” plattform