RIM tillkännager nya BlackBerry Curve OS 7 uppställning

Jag har granskat nyligen de tre nya avancerade BlackBerry OS 7 enheter och idag RIM meddelade Curve sortiment som kommer att nå massorna. BB Curve har varit en av de bäst säljande linjer för RIM i det förflutna, och dessa tre nya modeller, 9350, 9360, och 9370 ser att fortsätta denna tradition och erbjuda dem uppgradering från en funktion telefon eller befintlig Curve en solid val.

Alla tre nya Curve modeller kör BB OS 7, har 480×360 pixlar 2,44 tums bildskärmar (fungerar till 246 ppi), 800 MHz processorer, WiFi, Bluetooth, GPS och NFC. Den 9350 och 9370 är CDMA modeller medan 9360 är en GSM-modell. Se CrackBerry.com för information om skillnaderna mellan de tre modellerna. Det är intressant att se att kurvorna har alla NFC medan endast Bold 9900/9930 har det i den övre delen utan NFC för Torch linjer.

Det finns ingen prissättning eller bärare information tillgänglig ännu, men du kan satsa dessa kommer att vara tillgänglig på alla amerikanska flygbolag som börjar i september.

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

$ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå

? Reliance Jio rocks indiska telekom med data och fri röst billiga

Rörlighet, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod, iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, rörlighet, $ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå; telekom;? Reliance Jio rocks indiska telekom med data och fri röst billiga