RightScale börjar moln strategisk rådgivning praktiken

Enterprise flera moln ledningen teknikföretag RightScale är den senaste att hoppa in i företagstjänster: det har formellt skapat en uppsättning tjänster avsedda att hjälpa företag att navigera komplexiteten i övergången till molnapplikationer och infrastruktur.

Den nya praxisen omfattar två specifika erbjudanden

De nya tjänsterna leds av Dan Moore, som tidigare var med moln integrator gjutjärn Systems (förvärvat av IBM).

Eftersom komplexiteten kring molnet antagandet växer större företag kräver partners som har kompetens att framgångsrikt anpassa molnstrategier med företagets mål, “Moore sade i ett uttalande.” Vi lanserar RightScale CloudSight och Expert Advisor som svar på en ökad efterfrågan på vår hjälp körning strategiska moln initiativ som utnyttjar en portfölj av offentliga och privata moln.

Jag är inte riktigt förvånad över att leverantörer som RightScale lägger tjänster portföljer. (Dell gör samma sak.) Det återstår att se, men om de kan erbjuda en verkligt objektiv syn för företag som söker moln migration eller strategi råd.

Cloud computing växer upp, en API på en gång

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet

Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin

RightScale CloudSigh t – Professionell rådgivning med målet att definiera en färdplan, bedömning av ansökningar portföljer, utforma molnarkitekturer och bygga ut genomförandeplaner,. RightScale Expert Advisor – Tjänster som hjälper företag inspektera befintliga RightScale distributioner att säkerställa “moln bästa praxis.

Cloud, Cloud computing växer upp, en API åt gången, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Cloud, Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet, Cloud, Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin