Retina iPad mini med LTE universellt tillgänglig, Wi-Fi mindre

Apple lanserade iPad mini med Retina Display i skydd av mörkret i går och med en varning, kan du bara beställa den på nätet för antingen hemleverans, eller för personlig pickup i en Apple Store. Det är rätt, du kan inte gå in i en Apple Store och köpa en av enheterna. Butikspersonalen har instruera kunder att beställa den på nätet och välja pickup alternativet personlig i kassan.

Vissa kunder är även gå över till Mac lagra, att placera sina order “online” och sedan gå över till en detaljhandel associera att samla sitt byte.

Den nya iPad mini ser ut att vara en het biljett för semester och läsare funderar på att köpa en enhet ska få sina order i snart för att undvika eventuella besvikelse.

Att avskräcka spekulanter har Apple genomfört en högst två Retina iPad mini s per kund.

En snabb kontroll av återfödda Apple Tracker avslöjar att Wi-Fi-versioner av Teddy Ruxpin, er, avslöjar Retina iPad mini att en aning av Wi-Fi-konfigurationer finns på butiker här i nordöstra delen av USA

men att LTE / cellulära version är allmänt tillgänglig.

Tabellen ovan är för Verizon Wireless versionen (min preferens) men en kontroll av AT & T, Sprint och T-Mobile modeller Retina iPad mini-modellerna visar att de också är “alla röda.”

(Ovanstående Grafiken är artighet av son-of-Apple-Tracker, som är online efter flera av de ursprungliga Apple trackers togs ned av övernitiska Cuperinto advokater. Bara hålla länken till dig själv, m’kay?)

Seekers av LTE / Mobil modell rekommenderas att placera en order före slutet av veckan om de vill säkra en enhet från den första produktionskörning av den populära “Cabbage Patch” modell.

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

$ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå

Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod, mobilitet, $ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå, iPhone, Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skada

Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skada