Recension: Poetic Keybook Case, ta Kindle Fire HDX att arbeta

Från förmågan att arbeta med VPN, till en fullständig Microsoft Office betraktaren, har Amazon bakat några företag godhet i Kindle Fire HDX. PDF-tittaren är särskilt bra gjort. Det enda som saknas från Kindle Fire HDX för arbete är ett fysiskt QWERTY-tangentbord.

Amazon gör inte en, men från tredje part vissa fall beslutsfattare kliver in för att fylla tomrummet. Denna portfölj fall från Poetic gör ett hyggligt jobb för iordningställande Kindle Fire HDX att göra verkliga arbetet, till ett mycket attraktivt pris.

Den poetiska Keybook Case ser ut och känns som läder, men det är konstruerat av ett mjukt, konstläder. Kindle Fire HDX glider i en hållare på ena sidan, och den löstagbara tangentbordet fäster magnetiskt på den andra. När den är stängd, är portföljen inte mycket tjockare än tabletten ensam. Det är bekväm att hålla i handen ordentligt.

Se relaterade; Varför ska du köpa en Kindle Fire HDX 8.9 (översyn), Kindle Fire HDX: Smidig drift, stor skärm (händer på), Belkin QODE Keyboard Case för Kindle Fire HDX 8.9: Dålig design till ett pris

Den poetiska fall har smarta locket teknik, så öppning / stängning fallet vänder Kindle Fire HDX on / off. Stativet på baksidan av Keybook rekvisita tabletten upp ordentligt för att använda med tangentbordet. Det är möjligt att något variera betraktningsvinkeln av tabletten. Stativet fälls tillbaka till fallet för transport och magneter hålla den på plats.

Alla portar och kontroller av Kindle Fire HDX är lätt åtkomliga via utskärningar och kontroller på fallet.

Kindle Fire HDX är lätt att använda som en tablett i fallet genom att vika tangentbordet under tabletten. Den kan användas i antingen stående eller liggande läge utan att träffa de exponerade tangenterna genom att ta tag den med handledsstödet på tangentbordet.

Bluetooth tangentbordet är löstagbar från fallet för att använda bort från skärmen eller för att lämna hemma. Portföljen kan användas utan tangentbord, även om du förlorar smarta locket funktionen som magneterna är i handledsstödet på tangentbordet.

Tangentbordet enheten är mycket tunn och lätt, och medan tangenterna är trånga på grund av den lilla storleken, är möjlig touch typing. Även med stora händer, med bara lite övning jag har blivit skickliga med hjälp av denna klaviatur.

Jag vill tangentbordet hade förlängts ned ytterligare i handledsstödet, och en annan rad av nycklar hade placerats på toppen av tangentbordet. De förväntade speciella funktionstangenter, Cut / Copy / Paste och mediaspelare kontroller är på den översta raden på tangentbordet och nås genom att slå dem i kombination med Fn-tangenten. En extra tangentraden skulle tillåta dem att vara på tangentbordet utan behovet av att använda Fn-tangenten.

Kindle Fire HDX har funktioner som gör det en bra passform för arbetsplatsen, och lägga den poetiska Keybook mål med sin anständiga tangentbord gör det ännu bättre. Det finns inte många tangentbord tillgängliga för Kindle, och, en dålig, så den poetiska är ett välkommet alternativ. Det finns för närvarande för endast $ 35 från Amazon, vilket gör det ett bra värde.

Fördelar

Star Trek: 50 år av positiv futurism och fet social kommentar, Microsofts Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lansering, Händerna på med iPhone 7, ny Apple Watch och AirPods, Google köper Apigee för $ 625.000.000

Nackdelar

Efter att ha använt den poetiska Bokhylla för en vecka jag tycker att det är en bra portfölj fall som skyddar Kindle Fire HDX. Tangentbordet gör det möjligt att få arbete utan att lägga mycket bulk och vikt.

Jag skulle vara glad att använda endast Poetic fallet om jag var inte så förtjust i Origami Case från Amazon. Placeringen av magneterna i Origami gör den till en utmärkt ställning för Kindle Fire HDX samtidigt som mycket stabil, även i stående användning.

Priset på Poetic Bokhylla gör det till ett enastående värde för Kindle Fire HDX ägare. Även om denna översyn är av den 8,9-tums modellen har Poetic även en version för Kindle Fire HDX 7.

Professionella portfölj, Decent löstagbara tangentbord, bra batteritid (kommer att pågå under veckor på en laddning via medföljande microUSB kabel), Utmärkt pris

Tangentbord lite trånga, Limited betraktningsvinklar för tabletten på grund av litet stativ i ärendet

Recensent anteckningar: 8.5 av 10

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod, iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien