Recension: Lunatik Seismik fallet för iPhone 5 (Bedömning: det studsar)

Det finns två läger av iPhone-användare: De som använder fall och de som inte gör det. Jag är helt och hållet i den tidigare efter, splittring, min andel av iPhone under åren. Faktum är att jag använder alltid en fråga med min iPhone eftersom det är ett mirakel av miniatyriserad teknik inklämt mellan två glasskivor.

Jag har testat Seismik fallet ($ 35) från Lunatik – samma folk som pionjärer iPod nano klockarmband – för ett par veckor, och jag är imponerad av den skyddsnivå som den erbjuder. Seismik använder samma patentsökta Impact Truss system som finns i bolagets Taktik fall ges ordentligt skydd droppe för din iPhone.

Den unika luftceller runt omkretsen av fallet absorberar stötar och rikta den bort från iPhone. Jag har tappat min iPhone 5 ett par gånger när du använder Seismik fallet och det lidit någon trauma. I själva verket är det faktiskt studsade efter landning på hörnet av målet efter en kort nedgång.

Den öppna cell utformningen av Seismik fall påminner mig om icke-däck (NPT) som de som utvecklats av Polaris för alla terrängfordon (se här YouTube-video), och det fungerar på ungefär samma sätt. Förutom de dämpande lufthålen, Seismik har också en halvtransparent hårt skal baksidan och öppningar för, blixt, högtalare och knappar kameran. Volymknapparna är lite svårare att trycka med fallet på, men jag notera att upp till en kompromiss för extra skydd.

Seismik fäster med en enkel snap-on design och lägger bara en minimal mängd heft till iPhone 5. Som med alla fall konsekvens Seismik bidrar till fotavtryck av iPhone, vilket resulterar i någon kompromiss. Mine, till exempel, inte kommer att passa in höjd Lab docka som jag har på mitt nattygsbord, men det är ett pris som jag är villig att betala för extra skydd. Även om dess bredd ökar, inte Seismik inte lägga mycket tjocklek till iPhone 5, gör det möjligt att bevara det mesta av sin pocketability.

Seismik finns i fem färger och är tillgänglig för $ 34,95 från Lunatik webbplats.

Gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

$ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå

Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skada

iPhone 7 prislappar kan hindra Kina försäljning

Rörlighet, fri iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod, rörlighet, $ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå, iPhone, Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skador, iPhone, iPhone 7 prislappar kan hindra Kina försäljning