Rapport: Samsung att leverera iPhone marker från 2015

Samsung har enligt uppgift inked ett avtal för att förse centrala chipset för iPhone från 2015, efter rapporter Apple har valt att arbeta med Kinas TSMC att utveckla marker för iPad och iPhone.

Källor inom industrin som talade till Korea Economic Daily på söndag, sade Samsung Electronics kommer att leverera 14 nm-storlek A9 chips för att driva en framtida iPhone-version som kan frigöras i 2017.

Rapporten beräknas också att det är iPhone 7, med produktion planeras att påbörjas under 2015 och kommer att lanseras under andra halvan av året, enligt rapporten. Det finns inte nämna chipet kan tillföras till iPad,. Apple hade slutat köpa iPhone skärmar från Samsung och bytte till LG Display, som också försörjer vissa skärmar som används i iPads. Men rapporter tyder Samsung kommer, leverans Apple med näthinnan bildskärmar för nya iPad sortimentet.

Cupertino-baserade företaget valde också att arbeta med TSMC över Samsung att utveckla marker för iPad och iPhone i juni i år, noterade en separat WSJ rapport.

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning

Nu kan du köpa ett USB-minne som förstör allt i sin väg

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, iPhone, Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning, hårdvara, Nu kan du köpa ett USB-minne som förstör allt i sin väg, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner