Överladdning din gaming PC

Frågan är inte “Hur snabbt vill du datorn att gå?” Nej, den verkliga frågan du måste ställa dig själv när det gäller att uppgradera en gaming PC “Hur snabbt vill du spendera dina pengar?

Ibland är det mest genomgripande lösning är att ändra hela problemet.

Anledningen till detta är att prestanda kostar pengar, men prestanda / kostnadskurvan är inte en linjär en, det är exponentiell, vilket innebär att hoppa från mid-range prestanda high-end prestanda – även känd som “entusiasten” nivå prestanda – kommer att innebära en mycket större utgifter än att gå från budget till mid-range. Det är bara en del av livet att hårdvarutillverkare satte en enorm markering på top-end redskap.

Med detta i åtanke, låt oss titta på hur du kan överladda din gaming PC genom att tillbringa en hel del pengar mycket snabbt.

I hjärtat av alla gaming PC är en anständig grafikkort. Detta är den del som gör majoriteten av hårt arbete, så om du vill överladda en speldator, är detta platsen att se först.

Om du vill ha hög slut det finns två kort att titta på. Den första är monstret Nvidia GeForce Titan Z. Detta presenterar dubbla GK110 chips, 12 GB GDDR5 RAM, och har 5.760 CUDA-kärnor.

Om du vill att insidan din dator, räkna med att få mer än några ören för förändring från $ 2000.

Ett billigare sätt att få en top-end kort är att gå för en AMD erbjudande, som för närvarande är Radeon R9 295×2. Inklämt i detta kort är två Radeon R9 295 processorer och 8 GB GDDR5 RAM. Inte lika imponerande som Nvidia erbjudande, men för ungefär $ 650 det kommer in på ett mer rimligt pris.

Och om en av dessa kort är inte tillräckligt, sedan pop två eller tre till ett moderkort som stödjer denna typ av makt – om du fortfarande har pengar som är.

Hårddiskar ut, ersättas med mycket snabbare solid-state-enheter. När det gäller prestanda jag rekommendera att gå för SanDisk Extreme PRO linje, som sträcker sig från 240GB som du kan plocka upp för omkring $ 150 till 1 TB som kommer att ställa dig tillbaka runt 450 $.

Du behöver något riktigt bra när du driver en dator till Redline. Det finns massor av märken där ute att välja mellan, och jag har haft stor framgång med G.Skill Trident serien. Detta kommer att ställa dig tillbaka några 140 $ för 16GB.

Kan verka konstigt att ha processorn förtecknade sist, men det är bara om alla andra komponenter håller måttet får du full nytta av en high-end processor. Men om allt annat sorteras, kan du börja spendera några allvarliga pengar på kisel.

På Intel front du har okta-core 3,0 GHz Intel Core i7-5960X Haswell-E, som kommer att ställa dig tillbaka en morrhår över $ 1000. Om du vill ha en moderkort att para ihop med, jag föreslår 400 $ Asus X99-Deluxe / U3.1, vilket ger dig en stor mängd utrymme för prestandajustering och överklockning.

Om du är mer på en AMD fan – och vill ha något billigare än Intel kisel – då chip för att leta efter är okta-core 4.7GHz FX-9590 Vishera Black Edition, som har en mer tilltalande $ 240 prislapp. Para detta med en $ 170 Asus Sabertooth 990FX moderkort och du har en utmärkt spelplattform.

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

Star Trek: 50 år av positiv futurism och fet social kommentar, Microsofts Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lansering, Händerna på med iPhone 7, ny Apple Watch och AirPods, Google köper Apigee för $ 625.000.000

Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning

Nu kan du köpa ett USB-minne som förstör allt i sin väg

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Windows 10: Vad du behöver för att köra det, den verkliga anledningen till micro SD-kortplatser försvinner från smartphones, Apple Watch: Lämna det diagnostiska porten ensam, tjuvar kan enkelt återställa en stulen Apple Watch!

iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, iPhone, Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning, hårdvara, Nu kan du köpa ett USB-minne som förstör allt i sin väg, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

grafikkort

Lagring

ram

processor