Filippinernas Digitel distribuerar sammankopplings fakturering lösning

DIGITAL Telekommunikation Filippinerna har implementerat en US $ 2.000.000 modern interconnect faktureringssystem som skulle bekräfta samtrafik faktureringar med noggrannhet i realtid;. Genom Edu H. Lopez

MANILA den 17 maj 2000 (Manila Bulletin) – Systemet heter EHPT-förmånstagare är anses vara den mest avancerade sammankopplingsfaktureringssystem i landet.

Systemet installerades av Online Advanced Systems Corporation, en ledande lokal systemintegratör och EHPT, en världsledande leverantör av programvara och tjänster till telekomoperatörer.

Johnson L. Go, sade Digitel Vice VD det nya systemet skulle kunna fånga alla uppgifter om andra flygbolag både inhemska och internationella samtal.

I det förflutna, det tog flera minuter för att fånga inkommande och utgående samtal som går in i Digitel nätverk, nämnda Go. Det skulle göra det möjligt Digitel att omedelbart skjuta intäkterna från både inkommande och utgående samtal.

Det nya systemet är ett viktigt steg i att ta itu med den växande efterfrågan på samtrafik mellan teleoperatörer i landet.

Vi förväntar oss att denna produkt att ge oss konkurrensfördelar för att ytterligare stärka vår position på marknaden “, säger Go.

Peter Öqvist, regional försäljningschef på EHPT-Asia Pacific sade det nya systemet kan skalas upp till 20 miljoner. Operatören skulle veta direkt hur mycket pengar det skulle förvänta genom denna nya faktureringssystem.

Digitel är den första klienten i EHPT i Filippinerna och andra i Asean. Kommunikations Authority of Thailand är EHPT första kund.

Öqvist sade EHPT talar med andra telekomföretag om möjligheten att distribuera samma system.

Det tog ungefär sex månader att genomföra det system som togs i december förra året 1999. EHPT har andra 12 andra produkter bortsett från faktureringssystemet.

EHPT-förmånstagare är ett bokföringssystem utformat som svar på en teleoperatör behov av en lösning som ger snabb, flexibel reaktion på förändringar i marknadsförhållanden.

Tech Industry, Nordkorea avslöjar Netflix klon för medborgare, säkerhet, Huawei att utnyttja säker, smart city intresse med Singapore lab, Start-Ups, Telstra Ventures tecknar Telkom Indonesia för start investeringar i Asien, Cloud, APAC digital omvandling kommer inte att lyckas utan hybrid moln

Den stöder administration av ett obegränsat antal samtrafikavtal med både nationell och internationell trafik.

Systemet gör det också möjligt bäraren att ändra prislistor lätt på en daglig basis och att använda olika samtal detalj rekord format från olika växlar och stöder både direkt och kaskad fakturering samt uttalanden i olika valutor.

Go sade att med det nya systemet på plats, är Digitel förväntas ytterligare förbättra dess prestanda i år.

EHPT, levererar en oberoende mjukvaruleverantör kritiska applikationer för drift och affärsstöd som utvecklats för öppna system och nätverk med flera leverantörer.

Produkterna är baserade på djup kompetens inom tre huvudområden telekom konvergens – sammansmältningen av kommunikationstjänster, av verksamheten och affärsstödjande processer och telekommunikation och datorkompetens.

De andra mjukvaruprodukter omfattar EHPT NET-tuner för total övervakning och kontroll av nätverkstrafik, EHPT analysator för bättre performance management i nätverk med flera leverantörer, EHPT Fault Manager för tillförlitlig, högt automatiserad felhantering, EHPT XM för total kontroll över alla nätelement , EHPT accessor för distribuerad tillgång till information i ledningssystem, EHPT PROGRESSOR, ett komplett system multi-service för fakturering och kundvård, EHPT ACCELERATER eller prestandabedömning av samtalslistor, och EHPT BMP för förbättrad insamling, bearbetning och distribution av datasamtal i nätverk med flera leverantörer.

EHPT har ett globalt nätverk av stora kanalpartners med världens största installerade basen av system för drift och support som omfattar 510 system i 78 länder som förra året.

I Filippinerna är EHPT partner Online Advanced Systems Corporation (ONLINE), en lokal systemintegratör som har samarbetar med ledande IT-företag såsom Hewlett Packard, SAP, EMC, Oracle, Informix, Siebel / Mecom och Ericsson.

Nordkorea avslöjar Netflix klon för medborgare

Huawei att utnyttja säker, smart city intresse med Singapore lab

Telstra Ventures tecknar Telkom Indonesia för start investeringar i Asien

APAC digital omvandling kommer inte att lyckas utan hybridmoln